Smaragd

Hästarna

I vårt stall ryms det 28 hästar, där det varierar lite vad det står för hästar i dem, eftersom Stall Schoones även är ett stall med tävlings- och försäljningshästar.
Men vi har även lektionshästar som stannar under en längre period.
Här följer en liten presentation av hästarna som bor hos oss just nu.

AK:s Robyn f-2009 fux sto
Ronaldinho H -Zeus Robyn är vårt alldeles nya tillskott född 9maj kl 01.48
Mamma Chelsea är väldigt stolt över sin fölunge som tycker att hela världen är såååå spännande


Smaragd (Amie )
halvblod
Amie är en "liten" pigg pärla som vet vad hon vill :=) väldigt välutbildad och kunnig
vi har köpt henne av Zanna ( little shop of horses) och är väldigt nöjd med denna dam
Går att hyra som ANDELSHÄST

Rocky Raccoon
f 2000 och den stöööörsta hästen som vi vi har i stallet
Han är född hos Lotte Göransson i Ysby
Rocky är en underbar stor kille med hjärtat på rätt ställe .... när vi äntligen fattade var det satt
( förlåt oss :=) ) skoja bara!!!Helt underbar häst som vi har mycket glädje av
Går att hyra som ANDELSHÄSTPegase f -98 gul brun ca 171 cm
Pegen som han kallas är en valack som har tävlat upp till 120 hoppning och är väldigt välutbildad i dressyr och kan det mesta, han är en väldigt snäll och cool kille ett mysigt litet troll.
Går att hyra som ANDELSHÄST


Ivanhoe f 2004 svartskäck ca 153 cm
Ivan är en valack som lite fortfarande tror att han är en liten bortskämd knähäst och som inte riktigt förstår att han har blivit stor kille.(lite skämt) han är väldigt söt och snäll att rida så vi förlåter honom för det mesta.
Går att hyra som ANDELSHÄST

Lilla My f -93 brun 126 cm Gotlandsruss
Världens goaste lilla My! Hon är ett gotlandsruss som bara är helt underbar, jätte snäll att pyssla med och att rida. När man leder ut henne i hagen småspringer hon bredvid dig, men hon skulle aldrig få för sig att spinga förbi och man har absolut ingenting i handen! Hon har kommit för att stanna.
Går att hyr som ANDELSPONNY

Lucky Fire S f 2000 brun E. Lacantus -Landlord
Lucky är en av hästarna som inte går lektion och är en riktig snygging! Han ser dock lite sur i boxen, men stannar man upp och kelar med honom visar det sig att han är en stor nallebjörn som gillar att bli gosad med. världens finaste häst (tycker jag!!!)
Anettes KUNG


Lucy
Lucy är en stickelhårig fux som är född 1997 och är importerad från Danmark.
Hon är väldigt okomplicerad att rida och gör det man begär av henne. Rör sig väldigt trevligt En söt ponny som hoppar otroligt bra
Går att hyra som ANDELSPONNY

Pedro F -92 fux korsningsponny val kat
Pedro är en väldigt snäll kille som har lyckats dölja sin enorma hopptalang i alla år.
Han är väldigt snäll i alla lägen och älskar att mysa i hagen med sin kompis Alex
ägs av Emma Svensson

Alex F -96 fux valack korsningsponny
Alex är en c ponny som är välutbildad och väldigt snäll, en smart ponny som vet att man måste bara göra precis så mycket som ryttaren begär. Ägs av Fanny och Linda eriksson

Amanda f 87 brun E.Zansibar New forest
Hon är en perfekt ponny för ryttare som är lite osäkra eller för nybörjare. Hon tar med sig alla ryttare runt om det så är hoppning eller dressyr som gäller. En gammal dam som älskar att lära ut vad hon kan!
Går att hyra som ANDELSPONNY

FilippaF -92 skimmel
Stallets lilla prinsessa, alla killar spanar lite extra när hon kommer ut i hagen! Filippa är en liten skimmel C-ponny . Hon är en väldigt snäll ponny och tycker om att bli ompysslad och kallas även tunnan(undrar varför?)
Går att hyra som ANDELSPONNY

Konvaljens Isidor F- 2003 val,brun 147,3
Isidor är en pigg och trevlig kille som just nu tränas för försäljning
Han hoppar trevligt och är en känslig och "skumpig" kille att rida. Väldigt bra att träna nedsittning på!
hoppar väldigt bra och har även talang för dressyr
TILL SALU


Zack född 1999 e.Corsac
Zack är en halvblodsvalack som är uppfödd i Sverige . Han är i grunden en dressyrhäst som tävlat LA dressyr, men som även visat trevlig hoppteknik. Vi har startat honom i 1.10m hoppning där han skötte sig alldeles utmärkt. Han är väldigt snäll och är som en traktor i skogen, stabil och full koll på var han sätter sina hovar. Han är en utmärkt lektionshäst för dig som vill rida en lagom stor häst och som vill utveckla sin ridning.
Går att hyra som ANDELSHÄST

Orchid´s Stuart född 1998 e. Marnehoeve´s Everest
Stuart är en New Forest ponny som är importerad från Holland. Han är en väldigt tuff C-ponny som älskar att hoppa. Han lägger gärna ifrån sig ett glädjetjut efter ett avklarat hinder. Han är väldigt snäll och framåt med mycket vilja. Han har tävlat några clear round och ett klubbmästerskap som han vann i Tönnersa.
Går att hyra som ANDELSPONNY även TILL SALU

Elwood född 1996 e.
Elwood är en riktig liten pärla, han har tävlat i dressyr och inte hoppat så mycket. Men när det väl sattes upp ett litet hinder blev han först lite fundersam på hur han skulle göra, men sen klickade det bara till och nu tycker han att det är helkul. Han är oerhört snäll på alla vis och en väldigt säker häst att rida ut på.
Går att hyra som ANDELSPONNY

Pepé född 1998 e. Pilot
Han är importerad från Tyskland som treåring och har startat 1.25m hoppning i Sverige. Han är väldigt välutbildad i både dressyr och hoppning, en mycket bra läromästare. Han är en väldigt smart och personlig häst som absolut vill ha lite kärlek varenda gång man går förbi honom
Pepe är numera såld till LI men han kommer att stå kvar i stallet.

Madison f-87 ca 160 cm svart brun E.Happy Day ue. Pegasus
Madison är en gentleman ut i hovspetsarna, pigg och glad för sin ålder och trippar på som aldrig för.
snällare häst i boxen får man leta efter,


Ultimat född 1998 e. Landetto
Ultimat är en tävlingshäst, importerad från Belgien, som man ofta stöter på i stallgången då han glatt har lyckats lirka upp alla lås på boxdörren. När han kom till oss var han den argaste av alla våra hästar men nu är han den mest busiga och spralliga hästen du kan hitta ute i hagen. Han har tävlat 1.40m hoppning med Sandra och hoppar som en liten gummiboll. Det är en väldigt känslig häst som svänger bara du tänker sväng. Går ej lektion.

Chelsea född 1996 e. Zeus
Chelsea är en tävlingshäst som har haft tre föl och är därför inte tävlad så mycket. Hon är en väldigt stor häst och har ett hjärta som är lika stort. Hon har tävlat 1.30m hoppning som sexåring och nu på senare år startat 1.20m klasser. Hon är en riktig kelgris och man kan inget annat än att älska henne.

La Luna född 2011 E King Louie ue. Zeus
Luna är en liten dam som är tuff och framåt som sin storasyster Robin, älskar att busa runt i hagen med sina kompisar.

Helmer född 2009 e Hermes ue. D-Day
Född till dressyrhäst men blir nog mer hopphäst och rymmare!!! expert på att krypa under staketet men som tur är så tar han inte sönder dom, älskar att gå i hagen med sina två flickvänner Robin och La LunaStall Schoones - Antorp 5 - Laholm - Telefon: 0709-689508 - Fax: bankgiro 880-2373 - E-post: anette.candell@spray.se